Vintage inspiration

Vintage inspiration

4 gaveideer til ham

4 gaveideer til ham

Seler fra Baunbeck og Lyn!
Dansk produceret, høj kvalitet og lækkert udvalg. Vi behøver næsten ikke at sige mere. Disse seler opfylder alle de krav, man kunne have til seler. Udvalget er stort, større end det, vi har taget hjem pt., så finder du ikke lige dem, du bedst kan lide, så ring, skriv eller kig forbi, det kan være de kan bestilles. 

Manchetknapper!
”Det vildeste bling” var der en ung mand der fik omtalt udvalget af manchetter som. De fås i mange udgaver, så niveauet af bling kan tilpasses den enkelte modtager. I hvert fald er manchetknappen en elegant måde at dekorere skjorten på. Husk at hvis skjorten ikke kommer med huller til manchetknapper, kan dette relativt nemt laves.

Tøj fra Cousin Jack!
Vores signaturmærke i herreafdelingen: Cousin Jack, designet og produceret i Yorkshire. Højtaljede bukser som i 1930’erne og 1940’erne. Klassiske veste, der matcher bukserne, og skjorter både med og uden krave.

Tøj fra MR Mastek!
Udtænkt i Danmark, produceret i Polen til stor glæde for alle, der elsker klassisk herretøj. Udvalget er stort og kvaliteten er i top. Hvad kunne man ønske mere fra et tøjmærke?
Størrelserne ryger hurtigt, så tøv ikke!