Vi tilbyder forskellige oplevelser til både 1 person, 2 personer og små grupper. Alle disse bliver lagt op på webshoppen men kan også bookes til en særlig anledning, det kunne være en forkælelsesgave, polterabend eller lignende.

Tea for Two

Kom med når vi tænder for vintagemaskinen og omdanner moderne kvinder/piger til filmdivaer og photomodeller fra den gang konceptet om disse var helt nyt. Dagen starter med en kop kaffe/te og scones med dertilhørende. Efter en snak om ønsker og tidsperiode går vi i gang med at finde tøj og smykker. I får sat håret, lagt make-uppen og når I er klar går turen til et nærtlæggende photostudei hvor I bliver foreviget af vores dygtige samarbejdspartner Kirstine Ploug fra Ploug Fotografi. Vi slutter dagen med en drink og en snak og ca. en uge efter kan I afhente et portræt og et dobbelt portræt hver. Så tag din veninde, søster, niece, mor eller nabo med til en dag fuld af forkælelse og hygge. 

Book nu

Picture Perfect

Har du også et vintage look som du bliver ved med at vende tilbage til? Altså et billede af det der perfekte vintage look som du ville ønske du kunne lave med dig selv som model. Her er chancen: du sender billedet du gerne genskabe, samt et billede af dig selv, vi vender tilbage med en vurdering om det er muligt (hår, tidsalder etc.) I fællesskab finder vi en dato hvor du møder ind på Badstuestræde og magien sker. Billederne tages naturligvis i samarbejde med Kirstine Ploug fra Ploug Fotografi som også hjælpe med at finde lokation. Resultatet af dagen kan afhentes efter ca. 10 dage i butikken, hvor en billedeserie på 5 printede A5 portrætter kan afhentes. Du får dem også som fil til digital brug og kan tilkøbe flere print. Så tøv ikke, men kontakt nu med din vintage drøm.

Book nu

Vintage Movie Makeover

I samarbejde med Kirstine, fra Ploug Fotografi, afholder vi fra tid til anden Vintage Movie Makeover, en forkælelsesdag, hvor du bliver omdannet til en filmdiva fra Hollywoods gyldne år. Vintagebutikken A Touch of Vintage stiller tøj, smykker og accessories til rådighed, vi sætter dit og hår lægger din make-up, og du får taget professionelle billeder i Kirstines studie. Gennem hele dagen er der lækker forplejning og vi slutter af med en cocktail i hyggeligt selskab. Som minde, får du tilsendt et indrammet billede. Desuden får du billedet tilsendt som fil til brug på sociale medier. Du kan bestille ekstra kopier og ekstra billeder efter aftale. Lyder det som noget for dig, så hold øje med kalenderen – der kommer snart en ny dato.

Book nu