Håropsætning/styling

Når du booker en håropsætning hos os bliver du krøllet, børstet, touperet og lakeret, til du ligner en filmstjerne! Med de skønneste produkter fra Maria Nila, der både er fri for parabener, er veganske og carbon neutrale, kan du med god samvittighed læne dig tilbage i stolen, og på en time lade dig forvandle, så ingen vil kunne tage øjnene fra dig. Tag eventuelt et kig i vores galleri for inspiration, eller kig forbi til en uforpligtende snak.

Og skulle du ønske de klassiske Hollywood Waves klarer vi også det. For at opnå disse fantastiske bløde bølger, skal du afsætte halvanden time af din tid – til gengæld vil vi nusle og pusle om hver eneste hårstrå, med de dejligste velduftende produkter. Bring lidt ekstra glamour til tilværelsen med denne ekstraordinært luksuriøse frisure, der ikke vil kunne overgås af andre til festen.

Book nu

Fuld styling

Når nu håret sidder så flot, så skal make-uppen jo helst passe. Intet sætter prikken over det berømte i som den helt rette nuance af læber eller den flotteste øjeskygge og helt korekte liner. For os handler make-up om at vise sin kreative side, og vise ens smukkeste træk. Vi har stor historisk viden om make-uppens udvikling gennem tiden, både om produkter og moden. Vi kombinerer de gamle looks med nutidens fantastiske produkter – og ser helst, at alt hvad vi bruger er bæredygtigt, cruelty free og vegansk. Så er du til det klassiske pinup look, eller skal din indre 60’er diva skinne igennem, står vi klar med krigsmalingen.

Book nu

Brudestyling

Hvis der er én dag i livet, man ikke må have en dårlig hårdag, er det på sin bryllupsdag. Beauty with A Touch of Vintage står klar til at sørge for, at hår og make-up er det sidste, du skal stresse over til dit bryllup. Inklusivt i prisen er en prøveopsætning, så du på den store dag bare kan sætte dig i stolen velvidende om, at vi ved nøjagtigt, hvad du gerne vil have. Så kan du slappe helt af og bare glæde dig, til gommen fælder en lille tåre over sin smukke brud!
Kontakt os gerne i god tid for at booke din dag ind.

Book nu