Online kurser i vintageinspireret hår og make-up.

Vintage Styling Academy

 

Vintage Styling Academy er tilbuddet til dig, der gerne vil lære at sætte dit hår og lægge din make-up i vintage stil. Hvad enten det er bløde Hollywood waves, lækre Victory Rolls eller en høj Beehive, så er du landet det rette sted. Vi tilbyder flere forskellige kurser, som hver især dykker ned i specifikke emner og der vil være tid til spørgsmål og læring.

Herunder kan du læse de mest stillede spørgsmål, har du flere så skriv os endelig en mail.

 

Hvad indeholder et kursus?

Et kursus består af 4 moduler: 

  1. Når du tilmelder dig, sender vi dig en registreringsbekræftelse på mail. Heri finder du et link til det første modul, en video der fortæller dig, hvad du kan forvente af kurset, hvad du har brug for at finde frem til første møde og en gennemgang af de teknikker, vi skal snakke om på kurset. Nu er du godt klædt på til næste modul. I mailen finder du også linket til vores første livemodul og dato for din One-2-one.
  2. Første live-modul: på den aftale dato og tidspunkt logger du, dine medkursister og din underviser på Skype via linket i mailen. Foran venter 1,5 times undervisning i det pågældende emne med rigelig mulighed for spørgmål undervejs. Efter modulet er det vigtigt, at du afsætter lidt tid til at øve dig frem til næste møde.
  3. One-2-one opfølgning: mellem første og andet live-modul har du mulighed for at mødes med din underviser via Skype til ca. 15 minutters spørgsmål og svar.
  4. Andet live-modul: 7-10 dage efter første live-modul mødes du igen med din underviser og medkursister til opfølgning, finpusning af teknikker og generel opfølgning.

 

Hvad koster det?

Vores basiskursus (som er obligatorisk) i krølleteknik koster 575kr.

Efterfølgende kurser koste ligeledes 575kr, men ved gennemførelse af kurser optjener du rabat til brug ved booking af fremtidige kurser.

 

Hvorfor skal jeg tage basiskurset?

På basiskurset gennemgår vi alle de teknikker, som er vigtige, når man skal sætte hår, især i den kontekst, som vi underviser i. En god krølsætning er fundamentet for langt de fleste vintageinspirede frisure. Man kan sagtens sætte visse hårstile i ikke-krøllet hår og det kommer vi også ind på, men krøllekurset er et godt sted at starte. Hvis du tidligere har deltaget i krøllekursus igennem A touch of vintage, er det ikke nødvendigt at deltage igen, så send os en mail vedrørende dette.

 

Hvad hvis jeg har naturligt krøllet hår?

Som du sikkert ved, er krøller ikke bare krøller, de har i høj grad deres eget liv og på vores basiskursus lærer du at få dem "tæmmet", så de i højere grad gør, hvad du gerne vil have dem til.

 

Hvad skal jeg bruge til kurset?

Når du tilmelder dig, får du tilsendt en introvideo der i detaljer fortæller både, hvad du kan forvente og hvad du skal bruge. Men helt basis er det godt at have en god børste, en kam, hårspray og skum.

 

Hvordan køber jeg billet?

Du køber billet til kurserne her på hjemmesiden, bare tryk her