Beauty with A Touch of Vintage

Vi er specialister i vintagehår- og make-up, og dyrker skønhedsidealerne fra før 1969.

Vi kender godt idealet fra film og tv-serier. Håret er altid sat i de mest sirlige krøller, og hjemmet forlades aldrig uden læbestift. Men i en travl hverdag, kan det være uoverskueligt at sove med curlere og stå op en time tidligere. Derfor kommer Vintage Styling Salon dig til undsætning. Om det blot er til mere luksus i hverdagen eller til den helt store dag, står vi klar til at hjælpe – hår, make-up, negle – du kan få hele pakken, og komme til at ligne en skønhedsdronning, når du forlader det hyggelige kælderlokale i Badstuestræde.

Passionen for klassisk skønhed og vintage stil har hele teamet til fælles og blandt andet derfor, er de i stand til at vejlede dig bedst muligt hvad end det er til et hverdags look eller den helt store glimmer og glamour – der er ikke meget de nyder mere end at transformere folk og vise, at alle kan se godt ud i vintage!

Beauty with A Touch of Vintage bliver drevet af Karen B. Hartig, som også ejer butikken A Touch of Vintage på samme adresse. Siden åbningen af butikken i 2015, har hun oplevet, at mange kvinder længes efter stilen, men ikke ved hvordan de skal opnå den. Fra foråret 2018 blev det for alvor muligt at tilbyde disse kvinder, det de ønsker – et fuldendt look fra inderst til yderst inkl. hår, make-up og negle.

Karen B. Hartig

Gabrielle Dalgaard

Gabrielle Dalgaard er autodidakt make-up artist og hårstylist med en kæmpe viden indenfor mode og skønhed fra den første halvdel af det 20. århundrede. Hun har været med hos Beauty with A Touch of Vintage fra begyndelsen, og var desuden også involveret i butikken inden da. Gabrielle er for tiden løst tilknyttet salonen.

Julie Winther Buckle har været med siden foråret 2019. Med en stor interesse for især rock a billy stilen har Julie i mange år lavet små hatte, sat hår i vintage stil og brugte en del af sin barsel på at uddanne sig til negleteknikker. Da vi stod og manglede en negleteknikker til salonen blev Julie opfordret fra forskellige kanter og det har vist sig at være et super godt match. Julie er omhyggelig, kreativ og tålmodig alt det man ønsker sig i sin negledame. Hun er tilknyttet salonen på deltid så husk at booke tid i god tid.

Julie Winther Buckle

 

Inga Adamska 

Nyeste medlem af vores styling team er Inga Adamska. Inga og Karen mødtes en kold forårsdag i bus 350S på vej til Amager. De faldt i snak om negle og udvekslede kontaktinfo. Nogle måneder senere tog de et kaffemøde og siden sensommeren har Inga været fast tilknyttet Beauty with A Touch of Vintage som negleteknikker. Inga er dygtig, hurtig og præcis og så har hun et passioneret tilgang til negle og skønhed som smitter. Hun er for tiden løst tilknyttet salonen så book i god tid. 

 

Godt nok dyrker vi de gamle teknikker, men dermed ikke sagt, at vi bruger freon og porter til at sætte lokkerne med. Det er vigtigt for os at vi bruger produkter, der leverer de bedste resultater, men også at de er miljøvenlige. Derfor vælges der så vidt muligt veganske og parfumefrie produkter, når jagten gå ind. Beauty with A Touch of Vintage har derfor valgt de svenske hårprodukter REF og Maria Nila. Til vores negle behandlinger bruger vi EVO2 biosculpture-gel, en permanent lak, der er mindre skadelig end andre lignende produkter på markedet. Det hele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er meget mere end en skønhedssalon

Mangler du en god ide til din fødselsdag eller din venindens polterarbend? Hos Beauty with A Touch of Vintage er det også muligt at booke forskellige typer af events. Det være sig alt fra photoshoots, forskellige pakker af dagsarrangementer, eller sågar en mobil styling salon, som kommer ud når firmaet holder sommerfest i 50’er-tema. En forkælende manicure, som pigerne kan glæde sig over, i op til 3 uger. Derudover bliver der også, med jævne mellemrum afholdt kurser, så du kan lære at gøre det derhjemme. Det er muligt at få skræddersyet et kursus.

Book tid eller kontakt os for at høre mere.