Vintage inspiration

Vintage inspiration

7 gaveideer til hende (500 kr eller under)

7 gaveideer til hende (500 kr eller under)

Gaver kommer i mange størrelser og densiteter, fra de helt små og meget hårde, til de lidt større og blødere, og alle kombinationerne imellem.
Her finder du vores 7 bud på gaver der vil glæde, uden at ruinere dit gavebudget. Eller måske mangler du bare at finde den der lille ekstra ting?

Smykker!
Efter vores tur til England i oktober har vi opdateret hjemmesiden, og den er fyldt til bristepunktet med nye flotte smykker! Her er både øreringe, brocher, halskæder og dress clips. Priserne starter ved 65 kr, så der er noget til enhver pengepung. Du kan se udvalget i butikken eller her på siden. Der kommer løbende flere til.

Top eller underdel!
Hvad med en sød striktop fra Pretty Retro? Eller en skjorte? Eller måske den fede beatnik top fra Freddies of Pinewood? Butikken bugner af fine overdele som kan glæde hver dag året rundt. Vi kan også levere både Sailor Slacks, swing -og A-line nederdele til at supplere garderoben med.

Tasker!


Håndtasken er tilbage. Den lille chikke håndtaske med kort hank til at holde i hånden eller bære kækt over underarmen er ved igen at gøre sit indtog i gadebilledet. Hos os kan du vælge mellem den fine lille broderede, eller den lidt større i skind. Alle af ældre dato og med den charme og patina, der tilhører den slags.

Undertøj/stømper!
Der er kommet nye strømper fra What Katie Did, og hold nu fast de er fine. De har genoptaget produktionen af netstrømper (dog kun som strømpebuks til at starte med), og vi har taget dem hjem både i champagne og sort. Vi har i samme omgang også fået fingre i deres helt nye og virkelig lækre farvede strømpebukser, der giver dit outfit et pift og samtidig holder dig varm.

Make-up sæt!
Der er altid plads til en ny læbestift i samlingen, og især hvis den møder alle de rigtige krav. Lavet af de bedste råvarer, ikke testet på dyr, plejende og uden skadelig kemi: Læbestifterne fra Fatale Cosmetics er præcis det, du skal have fat i. Og med de 5 flotte røde nuancer er der helt sikkert en der falder i modtageren smag.

Alpehue og handsker!
Den kan snart købes alle vegne, den kække alpehue. Vores er lavet i 100% uld, strikket og valket så den holder formen, holder på varmen, og ser både sød og kæk ud på samme tid. Hertil kan man jo kombinere den med et par af de skønne handsker, som vi netop har hjemtaget flere af. Lavet i stræk polyester passer de til stort set alle hænder, og holder til det lidt fugtige danske vejr. Der er endda en smartphone-venlig pegefinger!

Muffe!
Den har glimret med sit fravær i mange årtier, men vi tror på, at muffen er på vej tilbage. Den perfekte måde at holde hænderne varme på kolde spadsereture. Mange af dem har endda en lille lomme bagpå til de vigtigste sager.