Vores neglebehandlinger

Permanent lakering (375kr)

En gel-lak lignende behandling til dig, der vil have smukke, skinnende negle, der holder i ca 3 uger. Kan laves i et hav af flotte farver i vores bio sculpture gelé(/evo2 ??), som er et sundere alternativ for dine negle.

Behandlingen indbefatter kun at få ordnet neglebånd og evt.minimal tilretning af neglene. Dine negle skal derfor være fri for produkt og klar til behandling.

Hvis du ønsker shaping og pleje af egne negle eller at få taget produkt af, se der under mini manicure/aftagning.

Permanent lakering med forstærkninger (450kr)

Som permanent lakering, men med et ekstra lag forstærkende gele, der hjælper dig, som har skrøbelige/flossede/svage negle og ønsker at få dem længere. Korrigerer også små buler og fordybninger i neglen og giver et flot og jævnt resultat.

Forlængelser (750-900 kr)

Til dig der ønsker lange lækre negle her og nu. Neglene bygges op i bio sculpure gele, som sikrer fleksibilitet og holdbarhed, samt at din egen negl ikke pådrager sig skader. Ingen brug af tipper, akryl eller hård gele, derfor kan dine negle vokse med nedenunder og forlængelserne kan på sigt erstattes af permanent lakering.

Tilbydes i natur, en af vores mange farvede geléer eller fransk manicure. Holdbarhed er 3-4 uger hvorefter der kan laves opfyldning. Ca.3,5 timer.

Mini manicure (150 kr)

Til dig der trænger til pleje af dine negle. Behandlingen indeholder tilretning af neglebånd og negle, pleje med vitamin dose og olie, evt et hærdende produkt. Lækker fugtgivende maske til hænderne samt let håndmassage. Kan sluttes af med en klar lak. Ca.20 min. Kan kombineres med ovenstående behandlinger.

Spa manicure (350 kr)

Til dig der trænger til pleje og forkælelse af negle og hænder. Blødgørende håndbad, lækker abricot scrub. Tilretning af neglebånd og negle, pleje med vitamin dose og olie, evt et hærdende produkt og/eller klar lak. Afsluttes med en lækker mint maske og let massage af underarme og hænder. Ca.45 min. Kan kombineres med ovenstående behandlinger.

Book nu

 

 

Tillægsydelser

Tillægsydelser og efterbehandlinger bookes som regel i forbindelse med en anden booking som foreksempel permanent lakering.

Opfyldning af forlængelser (500kr)

Neglene får filet overfladen og bliver fyldt op med ny gele, evt lagt en ny farve og kan derefter holde i 3-4 uger igen. Opfyldning kan laves 1-2 gange, hvorefter forlængelserne skal skiftes eller eventuelt erstattes med permanent lakering af dine nu egne lange negle. Ca 1,5 timer.

Half moon manicure og nail art (+100kr)

Vi dekorere gerne dine negle og laver særlige manicure, så som halvmåner eller lignende. Da dette tager ekstra tid tager vi et tillæg som lægges oven i prisen på din valgte behandling. Der tillægges også 30 min til din behandlingstid.

Aftagning i forbindelse med ny behandling (50% rabat)

Hvis du skal have lavet nye negle er aftagningen til halv pris.

Aftagning (100-350kr)

Da de produkter vi bruger er lave til at være langtidsholdbare anbefaler vi altid at du får fjernet produkterne her hos os eller køber et aftagningskit med hjem. Alt efter hvilken type neglebehandling du har valgt koster at fra 100 – 350 kr og tager mellem 20-40 minutter.

Har du et produkt på som vi ikke har lagt anbefaler vi at du får det fjernet der hvor du har fået det lavet, eller et sted der har samme produkt. Vælger du at komme her hos os så tager vi 350 kr for det arbejde da det kan tage op til 60 minutter at fjerne.

Silkereparationer

Til dig der har lange negle men evt slået en flig af/flækket en negl, kan vi tilbyde at reparere det i forbindelse med en af ovenstående behandling. Kan også være til dig der er neglebidder/har meget korte negle og ønsker forlængelser.

Book nu

 

Hvorfor Bio Sculpture og EvO2 ?

Du kender de klassiske gel-lak systemer, med flotte farver, der holder sig både glansfulde og flage-fri i flere uger. Nu introducerer vi -Bio Sculpture Gels EVO2 gel-lak, der kan alt det samme og holder lige så godt, men som både er 5-free og vegansk. Hvad betyder det så? Ganske simpelt kan du nu få skønne negle uden at skade krop og miljø – 5-free betyder ganske enkelt, at der ikke er tilsat de 5 skadelige stoffer formaldehyde, toluene, DBP, resin og kamfer. Udover det, indeholder lakkerne heller ikke tilsætninger fra dyr, og er ej heller testet på disse. Produktet er designet til at fremme neglenes gennemtrængelighed af luft og fugt for en markant forbedret sundhed af neglepladen. Lakken er desuden infusioneret med vitamin A og E, der migrerer til neglen – selv efter tørring. Din naturnegl slides altså ikke ligeså hårdt, som ved andre systemer.

For os er der ingen tvivl om at Bio Sculptures produkter er det bedste og mindst skadelige produkt på markedet, og vi er blevet helt afhængige af det. Husk at få et stempelkort i salonen, så får du halv pris på den 5. behandling og den 10. behandling gratis.

Book nu