Hos Vintage Styling Salon er det også muligt at få en på opleveren

Vintage Movie Makeover

I samarbejde med Kirstine, fra Ploug Fotografi, afholder vi fra tid til anden Vintage Movie Makeover, en forkælelsesdag, hvor du bliver omdannet til en filmdiva fra Hollywoods gyldne år. Vintagebutikken A Touch of Vintage stiller tøj, smykker og accessories til rådighed, vi sætter dit og hår lægger din make-up, og du får taget professionelle billeder i Kirstines studie. Gennem hele dagen er der lækker forplejning og vi slutter af med en cocktail i hyggeligt selskab. Som minde, får du tilsendt et indrammet billede. Desuden får du billedet tilsendt som fil til brug på sociale medier. Du kan bestille ekstra kopier og ekstra billeder efter aftale. Lyder det som noget for dig, så hold øje med kalenderen – der kommer snart en ny dato.

Book nu

Kurser: Hår & Makeup

Det kan være svært at få krøllerne til at holde, og hvordan er det nu lige man bedst får fastgjort den victory roll, så den ikke falder ned i panden under den første dans? Skal man virkelig ud og have lagt make-up og sat håret hver gang man skal i byen, eller er det muligt at gøre det selv?

Vi står klar til at dele ud af alle vores gode tips og tricks, når vi afholder kurser i hår-teknikker og make-uppens finurligheder. Kurserne varierer i indhold og sværhedsgrad, så følg godt med på siden når vi ligger nye kurser op. Skulle du sidde med et specielt ønske, så skriv os en mail. Vi tilrettelægger gerne specialkurser, og kan du samle 3-5 veninder, så holder vi et kursus, kun for jer.

Book nu

Har du en god ide?

Går du med en idé, som du synes passer ind i vores ramme? Det kunne være en polterarbend, veninde-aften eller teambuilding for din afdeling, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Vi deltager gerne i idégenerering, og har en masse erfaring i afholdelse af diverse arrangementer.

Book nu