Vintage inspiration

Vintage inspiration

Fødselsdagsfejring 12. – 15. maj 2020

Fødselsdagsfejring 12. – 15. maj 2020

Den 15. maj 2020 har min lille butik været åbent i 5 år, tænk engang.

I den anledning har vi sammesat et lille ugeprogram når nu vi ikke må holde gadefest som først planlagt.

Live tour i A Touch of Vintage:  Tirsdag den 12. maj kl. 16 indbyder vi jer til at tage med en tur rundt i butikken når vi ved hjælp af livefunktionen på Facebook går en tur med telefonen og viser jer hvordan der for tiden ser ud i butikken.

Live jazz.koncert: Onsdag den 13. maj kl. 20 indbyder vi for tredje gang til livekoncert direkte fra kælderen under butikken. Det fungere sådan at man overfører 50kr/billet via MobilePay til nummeret 92951 med teksten “ATOV after Dark”. Derefter ansøger man om medlemskab i denne gruppe hvor vi afspiller koncerten. Det er super hyggeligt og musikken er virkelig god. Se mere her: ATOV after Dark – 13. maj

Live modeshow: Torsdag den 14. maj kl. 16 vil vi med god hjælp fra gode mennesker lave et lille modeshow i god gammeldags stil på et meget moderne medie. Modellerne vil fremvis forskellige beklædningsgenstande fra butikken, dygtigt kommenteret og forklaret af Karen. Endnu engang benytter vi os af live streaming og håber at I har lyst til at se med.

Fødselsdagsfest: Fredag den 15. maj kl. 15-18 byder vi på lagkage, musik, portvin og tombola når vi fejre fødselsdag i butikken. Per Rock kommer forbi butikken og vender plader og hvis man lægger turen forbi Badstuestræde vanker der lagkage, kaffe og portvin i dagens anledning. Det er ved samme lejlighed at vi trækker lod iblandt deltagerne i vores fødselsdagskonkurrence. 

Fødselsdagskonkurrence – Vind premier til en samlet værdi af over 5.000 kr. For hver 50 kroner du bruger i butikken og webshoppen frem til den 14. maj kl. 23.30 får du et lod i vores fødselsdagstombola. Den 15. maj kl. 16-18 trækker vi lod iblandt alle lodderne  og præmierne er gode. Der vil være gavekort til både butikken og salonen, hatte, smykker, butterflies, strømper og meget mere. Lodtrækningen kan naturligvis ses live på facebook fra kl. 16 den 15. maj.

Håber I har lyst til at være med til at fejre fødselsdag en, to, tre eller alle fire dage.

/Karen