Vintage inspiration

Vintage inspiration

4 gaveIdeer til hende (500 eller mere)

4 gaveIdeer til hende (500 eller mere)

Er budgettet lidt større, har vi også muligheder på dette prisniveau. Man har naturligvis mulighed for at sammensætte sin egen ”gavekurv” ved at købe flere enheder, men her er et par enkelte forslag til en lidt større gave:

Kjole fra Pretty Retro!
Vi har et udvalg af skønne kjoler fra Pretty Retro, og selv om de får bæreren til at ligne en million, er de faktisk til at købe for under 1.000 kr. Der er både den sexy sorte sag i form af Audrey Kjolen eller vores Gingham Halterneck, og også de fine røde versioner af Dancing dress, Hostess og Swing kjolen, som alle for øvrigt også fås i op til 4 andre farver. Kjolerne er lavet i gode metervarer som holder godt, kan vaskes i maskinen, og de vil vække glæde i mange år fremover.

Jeans fra Freddies of Pinewood!
Som noget nyt har vi nu jeans i butikken. Disse helt klassiske jeans fra Freddies of Pinewood er intet mindre end fantastiske. Vi håber at kunne udvide sortimentet inden længe, og glæder os over den gode modtagelse, de har fået fra jer alle. Der er også et par enkelte nederdele tilbage, hvis det hellere skulle være den løsning end et par beklæder.

Vintagekjole!
Der er jo muligheder for at investere i et stykke historie, og købe en original vintage kjole fra vores store samling af disse. Her vil vi klart anbefale, at du sniger dig til et kig i klædeskabet hos modtageren medbringende et målebånd. Målene på kjolerne tages fra armhule til armhule (brystmålet), på det smalleste sted (taljebåndet) og ca. 20-30 cm herunder (hoftemålet). Match disse med målene angivet under hver kjole og kryds fingrene. Passer kjolen ikke så kan den byttes til en anden eller et tilgodebevis helt frem til 14. Januar. 

Undertøjssæt!
En klassisker til julegaven: Undertøj. I butikken fører vi som bekendt det skønne engelske mærke What Katie Did, som specialiserer sig i reproduktion af originalt lingerie fra før 1970erne. Størrelserne på bh’erne kan være lidt kryptiske, så overvej at kontakte butikken for vejledning, eller køb med henblik på at bytte senere. Generelt vejleder vi gerne i forhold til størrelser osv. enten på mail eller telefon.