Vintage inspiration

Vintage inspiration

Re-design by ATOV

Re-design by ATOV

Når vi køber ind følger der ofte mange ting med, som vi ikke nødvendigvis kan sælge i butikken. Metervis af stof og tøj, der er i for dårlig stand, samt eventuelt tilbehør, der ikke passer til den periode vi fokuserer på.

Karens kreative gen (og hendes ubehag ved at smide gode ting ud) gør, at der er vokset et mindre bjerg af kvalitetsstof frem på vores lager.

Det skal nu forvandles til varer i butikken, og dét under mærket ”Re-design by ATOV”. Det startede med en stak tweed-rester og en ide om at sy bamser. Derefter kom en gammel ide frem fra Karens arkiv; saddelbetræk til cykler. Altså ikke sådan et, man lader sidde, men et man tager med og selv sætter på cyklen før man kører, for at undgå våde bukser og kold bagdel.

Det har nu udviklet sig til, at Stefanie og Karen, foruden at hækle 1940er snoods til håret, også er gået i gang med at producere 1920’er-inspirerede kjoler. Ikke såkaldte Gatsby-kjoler med pailletter og sten i uendelige mængder, men mere autentiske kjoler af metervarer fra lageret.

Efterhånden som kreationerne kommer fra sybordet til butikken, kan du følge dem på webshoppen.

 

> Køb Re-Design by Atov på vores webshop